DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

ÇOCUKLAR İÇİN HEDİYEDE BECAYİŞ

YAŞAM 07.04.2022 - 21:22, Güncelleme: 07.04.2022 - 21:22
 

ÇOCUKLAR İÇİN HEDİYEDE BECAYİŞ

Samsun'da Ramazan Ayı vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak adına gönüllerin ve derneklerin çalışmaları hızlandı.
Daha önce de yaptığı gönüllü çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken "Atakum'un annesi" olarak tanınan Hacer Kaya ile eğitimci Emel Çebi Kaplan'ın başkanlığını yaptığı Martı Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma Dayanışma ve Sosyal Araştırmalar Derneği üyeleri hediyeleriyle becayiş yaptılar. Hacer Kaya derneğe gelen çocukların okuması için derneğe kitap bağışlarken dernek üyeleri de ihtiyaç sahibi aileler dağıtılması için Kaya'ya hediye kartları verirler. İkili yaptıkları ortak açıklamada "Atakum'da kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Desteklerini bizden esirgemeyen gönüllülerimize teşekkür ederiz." dediler.  
Samsun'da Ramazan Ayı vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak adına gönüllerin ve derneklerin çalışmaları hızlandı.

Daha önce de yaptığı gönüllü çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken "Atakum'un annesi" olarak tanınan Hacer Kaya ile eğitimci Emel Çebi Kaplan'ın başkanlığını yaptığı Martı Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma Dayanışma ve Sosyal Araştırmalar Derneği üyeleri hediyeleriyle becayiş yaptılar. Hacer Kaya derneğe gelen çocukların okuması için derneğe kitap bağışlarken dernek üyeleri de ihtiyaç sahibi aileler dağıtılması için Kaya'ya hediye kartları verirler.
İkili yaptıkları ortak açıklamada "Atakum'da kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Desteklerini bizden esirgemeyen gönüllülerimize teşekkür ederiz." dediler.




 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.