DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

BİLİRKİŞİLER FEDERASYONU YÖNETİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

GÜNDEM 12.03.2022 - 17:16, Güncelleme: 12.03.2022 - 17:33
 

BİLİRKİŞİLER FEDERASYONU YÖNETİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Tüm bilirkişi dernekleri federasyonu'nun Mart ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Federasyonu Genel merkezi Samsun'da Ata otelde gerçekleştirildi.
Federasyon başkanı Sedat URKAYA'nın başkanlığında toplanan yönetim kurulu, bir aylık programı çerçevesinde 130 saati aşkın 98 bilirkişi ile tamamladığı eğitimler, AB Projeleri ile Sivil Toplumun Güçlendirilmesi kapsamındaki teşkilatlanma çalışmaları masaya yatırıldı. 2022 YILI İÇERİSİNDE GÖREV DAĞILIMI  2022 yılı içerisinde hedeflenen tüm yurt sathında adli tüketici tahkim komisyon larındaki bilirkişilere yönelik özel eğitim ve bilirkişiliğe saygınlık kazandırmaya yönelik programlara ilişkin görev dağılımı ve proje ekibi görevlendirmesi gerçekleştirildi.   DİSİPLİN CEZA DETAYLARI 13 Mart tarihine uzatılan 2022 yılı bilirkişi ile başvuru esasları çerçevesinde, başvuru süreçlerinden sonra yeni oluşturulacak siciller doğrultusunda, bilirkişilere düzenlenecek yenileme eğitimleri, sınırlandırılmış alt uzmanlık alanları, 2021 yılı içersinde bilirkişilere uygulanmış disiplin cezalarını, detayları görüşüldü. TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK ÖNCÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞU Tüm bilirkişi dernekleri Federasyonu 2018 yılından bu yana sahada yürütmüş olduğu çalışmalarla birlikte bünyesindeki bölgesel dernekleri vasıtasıyla sahada edinmiş olduğu tüm bilirkişilere ait bilgi geri bildirim ve sorunların yanı sıra meslek örgütleri odalar ve birliklerle bir arada yürüttüğü stratejik çalışmaları ile Türkiye'nin ilk tek ve öncü Sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerine devam etmektedir.  
Tüm bilirkişi dernekleri federasyonu'nun Mart ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Federasyonu Genel merkezi Samsun'da Ata otelde gerçekleştirildi.

Federasyon başkanı Sedat URKAYA'nın başkanlığında toplanan yönetim kurulu, bir aylık programı çerçevesinde 130 saati aşkın 98 bilirkişi ile tamamladığı eğitimler, AB Projeleri ile Sivil Toplumun Güçlendirilmesi kapsamındaki teşkilatlanma çalışmaları masaya yatırıldı.

2022 YILI İÇERİSİNDE GÖREV DAĞILIMI 
2022 yılı içerisinde hedeflenen tüm yurt sathında adli tüketici tahkim komisyon larındaki bilirkişilere yönelik özel eğitim ve bilirkişiliğe saygınlık kazandırmaya yönelik programlara ilişkin görev dağılımı ve proje ekibi görevlendirmesi gerçekleştirildi.

 

DİSİPLİN CEZA DETAYLARI

13 Mart tarihine uzatılan 2022 yılı bilirkişi ile başvuru esasları çerçevesinde, başvuru süreçlerinden sonra yeni oluşturulacak siciller doğrultusunda, bilirkişilere düzenlenecek yenileme eğitimleri, sınırlandırılmış alt uzmanlık alanları, 2021 yılı içersinde bilirkişilere uygulanmış disiplin cezalarını, detayları görüşüldü.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK ÖNCÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Tüm bilirkişi dernekleri Federasyonu 2018 yılından bu yana sahada yürütmüş olduğu çalışmalarla birlikte bünyesindeki bölgesel dernekleri vasıtasıyla sahada edinmiş olduğu tüm bilirkişilere ait bilgi geri bildirim ve sorunların yanı sıra meslek örgütleri odalar ve birliklerle bir arada yürüttüğü stratejik çalışmaları ile Türkiye'nin ilk tek ve öncü Sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.