DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

AVUKATLAR GÜNÜ DOLAYISI İLE BAROYA ZİYARET

GÜNDEM 05.04.2022 - 18:50, Güncelleme: 05.04.2022 - 18:50
 

AVUKATLAR GÜNÜ DOLAYISI İLE BAROYA ZİYARET

Avukatlar Günü dolayısıyla Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasypnu Başkanı Sedat URKAYA ve Başkanvekili Fatih KANKURDAN, Samsun Barosunu ziyaret ettiler
5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasypnu Başkanı Sedat URKAYA ve Başkanvekili Fatih KANKURDAN, Samsun Barosunu  ziyaret ederek, hukuk devletinde bir kamu hizmeti sayılan savunma hakkının, yargı erkinin temel unsurlarından biri olan avukatlarımız “Yargı sisteminin ayrılmaz bir parçası ve savunma makamının temsilcisidir. Bireylerin hak ve özgürlüklerinin teminat altına alınmasında, hukukun üstünlüğünün sağlanmasında ve adaletin tecellisinde önemli bir görevi ifa etmektedirler. Toplumda barış ve huzurun korunması ve toplumsal ilişkilerin güvenli bir şekilde yürütülmesi açısından da önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bu vesile ile tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü tüm bilirkişilerimiz adına kutlarız dedi. Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldırım'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Avukatlar Günü dolayısıyla Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasypnu Başkanı Sedat URKAYA ve Başkanvekili Fatih KANKURDAN, Samsun Barosunu ziyaret ettiler

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasypnu Başkanı Sedat URKAYA ve Başkanvekili Fatih KANKURDAN, Samsun Barosunu  ziyaret ederek, hukuk devletinde bir kamu hizmeti sayılan savunma hakkının, yargı erkinin temel unsurlarından biri olan avukatlarımız “Yargı sisteminin ayrılmaz bir parçası ve savunma makamının temsilcisidir. Bireylerin hak ve özgürlüklerinin teminat altına alınmasında, hukukun üstünlüğünün sağlanmasında ve adaletin tecellisinde önemli bir görevi ifa etmektedirler. Toplumda barış ve huzurun korunması ve toplumsal ilişkilerin güvenli bir şekilde yürütülmesi açısından da önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bu vesile ile tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü tüm bilirkişilerimiz adına kutlarız dedi.

Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldırım'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.