DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

MHP'DE GÖREVDEN ALMALAR ŞOK ETKİSİ YARATTI

SİYASET 12.03.2022 - 18:24, Güncelleme: 12.03.2022 - 18:24
 

MHP'DE GÖREVDEN ALMALAR ŞOK ETKİSİ YARATTI

Samsun MHP İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur ve Atakum MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Kaya, Perşembe günü akşam yapılan toplantıda görevden alındı.
MHP DE SEMİH YALÇIN'A YAKIN İSİMLER GÖREVDEN ALINDI Samsun MHP teşkilatında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a yakın 2 ismin görevden alınması şok etkisi yarattı.   SIRADA KİMLER VAR! Samsun MHP İl Başkanlığı’nda Perşembe günü akşam gerçekleşen toplantıda, İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur görevden alındı. Daha sonra Atakum ilçe Teşkilatına da talimat verildiği ve Samsun’da Ülkücü hareketin Annesi Hacer Kaya nında görevden alınması istendiği öğrenildi. Özellikle Hacer Kaya Samsun da ülkücü hareketin sevilen değer gören hareketin ablası olması geçmiş dönemde Atakum belediye Meclis üyeliği de yapmış olması ve Kaya ailesi nin ülkücü harekete bağlılığı da göz önüne alındığında teşkilata bu kadar hizmet etmiş birinin görevden alınmaya çalışılması şaşkınlık yarattı  
Samsun MHP İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur ve Atakum MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Kaya, Perşembe günü akşam yapılan toplantıda görevden alındı.

MHP DE SEMİH YALÇIN'A YAKIN İSİMLER GÖREVDEN ALINDI
Samsun MHP teşkilatında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a yakın 2 ismin görevden alınması şok etkisi yarattı.

 

SIRADA KİMLER VAR!
Samsun MHP İl Başkanlığı’nda Perşembe günü akşam gerçekleşen toplantıda, İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur görevden alındı.
Daha sonra Atakum ilçe Teşkilatına da talimat verildiği ve Samsun’da Ülkücü hareketin Annesi Hacer Kaya nında görevden alınması istendiği öğrenildi.
Özellikle Hacer Kaya Samsun da ülkücü hareketin sevilen değer gören hareketin ablası olması geçmiş dönemde Atakum belediye Meclis üyeliği de yapmış olması ve Kaya ailesi nin ülkücü harekete bağlılığı da göz önüne alındığında teşkilata bu kadar hizmet etmiş birinin görevden alınmaya çalışılması şaşkınlık yarattı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.